Tuesday, February 10, 2009

And now for something completely different

(I'm too lazy right now to write this in both Swedish and English so it's just Swedish for now =) )
Fick en liten utmaning av Örjan som gick ut på att man ska ta den sjätte bilden, i den sjätte mappen man förvarar foton i och lägga upp den i bloggen. Sen ska man visst utmana sex andra, men jag får se om jag kommer upp i så många. Dessutom ska man visst skriva lite om bilden man valt också, men det kommer sist, först ska jag utmana vidare:

Anna-Maria - Min syster tar så mycket kort så hon kan helt klart få utmaningen, ska bli spännande att se vad som kommer fram.

Så till förklaringen

Jag hade en tanke att göra en lampskärm i papier maché till lampan som är i min julstjärna, tyckte den skulle kunna få vara uppe större del av året, men jag känner inget behov av att ha julstjärnan uppe hela året. Det blev dock aldrig något av det utan det blev typ så mycket som jag gjorde ovan, kanske framförallt eftersom jag höll på med en rätt stor hylla i papier maché, men jag gjorde en snabb (!) 3D-bild nu idag så ni kan se ungefär hur jag tänkte mig att lampan skulle bli.

Har mina funderingar på att ta några bilder på hyllan, blev helt ok, även om den knappast är speciellt rak, är lite klurigt med stora ytor i papier maché =) Får se om jag kommer på någon mer att utmana, men just nu ska jag iväg en stund så det får bli senare i så fall.

2 comments:

atomvinter said...

Kul att du antog utmaningen Erik. Och ja, dina bilder är fenomenala. Jag gillar fantasin och lekfullheten i dina val av material... Udda men riktigt kul.

Erik aka feneur said...

Det finns en anledning till att jag kallat det Feneur's Experiments trots allt ;) Och tack igen för dina fina ord.